Home

Archive

“Food, integration and the city” the 2nd of September“Food, integration and the city” 2 september!

Welcome to a workshop on “Food, integration and the city” the 2nd of September!

Apply at Matochintegration

 

Hope to see you then. Best regards Openlab team.Hur integrerat är mat-Stockholm? Välkommen på matworkshop 2 september!

 

Anmäl dig via matochintegration

 

Hoppas att vi ses då! Hälsningar Openlabteamet.

Afterwork 21.5 16-19 in Open CaféAfterwork 21 maj 16-19 i Open Café

Afterwork affisch

Food workshop on thursday 23.5 14-16 Mat workshop på torsdag den 23:e 14-16

On Thursday 23rd 14-16. Food workshop: How I would like to have my dinner when I am 90-years old! Sorry already fully booked. But we have a waiting list/ mail@openlab.se

På torsdag den 23:e mellen 14-16 har vi matworkshop: Hur du vill äta din middag som 90-åring! Tyvärr fullbokad men vi har väntelista. Maila: mail@openlab.se

 

After work fredagen den 27 mars i Open CaféAfter work fredagen den 27 mars i Open Café

Fredagen den 27 mars kör vi After work/After studies mellan kl.16-19 med aptitretare, dryck och DJ. Välkomna!

ATT ÄTA
TUNNBRÖDSPIZZA
TOMATSÅS, LAGRADOST, RUCCOLA 30KR/BIT
PLUS SERRANO SKINKA 35KR/BIT

MARINERAD OLIVER 35KR/SKÅL

ATT DRICKA

VITT
CHAMPAGNE LANSON BLACK LABEL, CHAMPAGNE, FRANCE 120/690KR
P.LEX PINOT GRIGIO, ITALY, VENETO – ECO 75/390KR

RÖTT
CÔTES DU-RHÔNE SAINT VINCENT, FRANRIKE, RHÔNE- ECO 75/390KR

ÖL
GOTLANDSBRYGGERI WISPY PILS, GOTLAND, SVERIGE 45KR/FLASKA
GOTLANDBRYGGERI SLEEPY BULLDOG PALE ALE, GOTLAND, SVERIGE 45KR/FLASKA
SPENDRUPS BRYGGERI BISTRO LAGER, SVERIGE 45KR/FLASKA

Food and integration in the cityFood and integration in the city

A large part of Stockholm’s restaurants serve food from foreign kitchen and are owned by restaurateurs born abroad. The restaurant trade is also an important entry to the job market for many immigrants. There is a constant exchange of influences between the Swedish/Nordic cuisine and other culinary cultures. How can the city’s food experiences – food markets, restaurants, cafes, bars, grocery stores, etc – be used to best promote integration?

What? Workshop 3: Food and integration in the city

When? Wednesday 2 September, 2015, 2-4 pm

Where? Open Café

Foto: Per Kristiansen

A large part of Stockholm’s restaurants serve food from foreign kitchen and are owned by restaurateurs born abroad. The restaurant trade is also an important entry to the job market for many immigrants. There is a constant exchange of influences between the Swedish/Nordic cuisine and other culinary cultures. How can the city’s food experiences – food markets, restaurants, cafes, bars, grocery stores, etc – be used to best promote integration?

What? Workshop 3: Food and integration in the city

When? May 28th, 2015, 2-4pm

Where? Open Café

Foto: Per Kristiansen

Open Café har öppnat!

Nu har vårt nya kafé koncept Open Café äntligen öppnat på Valhallavägen 79!

Open Café är ett kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker. Open Café är redan KRAV-märkt, något vi är mycket stolta över.

Sötsaker

Vår ambition är att arbeta med så mycket ekologiska och lokala råvaror som möjligt och att tänka klimatsmart när det gäller förpackningar och logistik.

Vi erbjuder gästen är en kvalitetsprodukt med rimliga priser. Och givetvis god smak! Allt går även utmärkt att ta med sig hem.

 

Nudelsallad

Vi har soppa, varma färska nudlar, nudelsallad. Alla är vegetariska i grunden men går att komplettera med t.ex. rökt lax, örtrostad kyckling, fetaost, citronkokt fänkål, räkor, smörgåsar, nybakade kakor, chokladbollar, småkakor, kaffe, te, färskpressade juicer, smoothies, frukt, grötfrukost, kokt ägg mm.

Dagens husman serveras varje vardag mellan 11.30-13.30. I den ingår bröd, salladsbuffé, kaffe eller te.

Som student och mot uppvisande av ett CSN kort får du 20 % rabatt på allt i kaféet.