Home
Sv

Open Café

O

pen Café drivs av Lux Restauranger med Henrik Norström som Kreativ ledare.
Lotta och Henrik Norström, Annette och Peter Johansson samt Daniel Frick driver även fyra restauranger och ett bageri med butik:

Open Café är ett kvalitetsmedvetet café med ekologiskt tänk och mångkulturella smaker. Open Café är redan KRAV-märkt, något vi är mycket stolta över.
Vi vill att Open Café ska vara en trevlig mötesplats som man vill besöka ofta. Det är en kreativ miljö med plats för presentationer, diskussioner och skapande.
Vår ambition är att arbeta med så mycket ekologiska och lokala råvaror som möjligt och att tänka klimatsmart när det gäller förpackningar och logistik.
Vi erbjuder gästen är en kvalitetsprodukt med rimliga priser. Och givetvis god smak! Allt går även utmärkt att ta med sig hem.

Vårt utbud består bl.a. av matigt fyllda stenugnsbakade ekologiska tunnbröd från Dalarna. Vegetariska med grillad zucchini eller med t.ex. grillad kyckling eller rostad karré, linser, ingefära, primörer, majonnäs & dragon.

NudelsalladVi har soppa, varma färska nudlar, nudelsallad. Alla är vegetariska i grunden men går att komplettera med t.ex. rökt lax, örtrostad kyckling, fetaost, citronkokt fänkål, räkor, smörgåsar, nybakade kakor, chokladbollar, småkakor, kaffe, te, färskpressade juicer, smoothies, frukt, grötfrukost, kokt ägg mm.

Dagens husman serveras varje vardag mellan 11.30-13.30. I den ingår bröd, salladsbuffé, kaffe eller te.

logo-lux-sidebar     logo    eat-logo

bakery_Logo_RGB P&B_Logo_SV