Home
En

Medlemskap

Medlemskap

Vi erbjuder flexibel arbetsplats för företag/organisationer som arbetar inom våra utmaningsområden. Våra lokaler är utformade aktivitetsbaserat vilket innebär att du bokar det du har behov av för dagen. I månadshyran ingår tillgång till skrivare/scanner, wifi.

Du får också möjlighet att boka våra konferenslokaler på plan 2 till förmånligt pris. Har du behov av att göra prototyper så finns Make på plan 1.

Openlab har sedan i februari etablerat en helt ny arbetsscen i Stockholm. Vi har dragit igång en miljö att inte bara jobba i utan också ett nätverk som ger dig möjligheter att hitta nya uppdrag och bygga din framtid för ett hållbarare samhälle. Gamla rektorshuset på KTH är ombyggt för ett öppet lab som är aktivitetsbaserat. På nedre plan finns vårt Makelab där du kan arbeta med prototyper eller boka en studio för ditt projekt. På plan ett finns en större konferensdel med konferensrum och multihall för 80 personer samt ett skönt häng i vårt co-working café med lunch som drivs av Lux-restauranger. På plan två finns våra flexibla arbetsplatser som gör din dag mer lustfylld och effektiv med en atmosfär som stimulerar dina sinnen efter dina behov. De som sitter här idag har en mixad bakgrund med drivkrafter som bidrar till en hållbarare, smartare, användarvänlig global värld. Vill du veta mer om villkor, priser och boka visning: Ring Geert +46 (0)729 45 34 90  eller maila: mail@openlab.se

Collaborative workshop spaces

Collaborative workshop spaces