News & Events

Testa design thinking med Openlab på Södertälje Science Week

Host: Openlab

Place: Södertälje Science Park, Kvarnbergagatan 12

Sign up here.


Design thinking på 90 minuter
 – Användarcentrerade lösningar på komplexa utmaningar

Som en del av Södertälje Science Week erbjuder Openlab ett kostnadsfritt smakprov på design thinking, en framgångsrik metod och tänkesätt som kan hjälpa dig utveckla din produkt och lära dig mer om dina kunders behov. Du introduceras för grunderna i design thinking och får testa att tillämpa metoden genom enkla praktiska övningar. 

Passet “Design thinking på 90-minuter” leds av Openlabs erfarna innovationsledare och riktar sig särskilt till små och medelstora företag som vill växa, med hjälp av kunskap och nätverk för digitalisering, samverkan och hållbar produktion.

Anmäl dig nu för att säkra din plats!

Är du sugen på att lära dig även mer om design thinking? Openlab erbjuder introduktions- och fördjupningskurser i design thinking riktat till yrkesverksamma.
Läs mer om våra design thinking-kurser!

 

Med medfinansiering från:Those who are looking to develop your innovations and build your network. Are you looking for a self-directed, collaborative, flexible,…

En del av Openlabs verksamhet för att öka Stockholmsregionens innovationskraft är att erbjuda utbildningar i designmetodik för olika målgrupper. Vi…