News & Events

Är du en stjärna på design thinking? – Vi söker kursledare


Openlab erbjuder uppskattade kurser i design thinking på introduktions- och fördjupmningsnivå. Som design thinking-coach har du ett viktigt uppdrag att utbilda, kompetensutveckla och stärka innovationskapaciteten bland våra deltagare från offentlig och privat sektor i Stockholmsregionen.

Nu breddar vi vårt nätverk av skickliga design thinking coacher som vill stärka vårt team av kursledare. Vi upphandlar flera konsulter för höstens kurser, med möjlighet till ytterligare uppdrag.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda kurser eller workshops i design thinking, för multidisciplinärt team samt att utbilda i design thinking-metodik och teori på professionell nivå. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Välkommen med ditt anbud senast 21 februari.

Mer information om tjänsten

 

Kontaktpersoner:
Margaret Hertz, Openlab
margaret.hertz@openlab.se

Marie Rogg, Openlab
marie.rogg@openlab.se

 Those who are looking to develop your innovations and build your network. Are you looking for a self-directed, collaborative, flexible,…

En del av Openlabs verksamhet för att öka Stockholmsregionens innovationskraft är att erbjuda utbildningar i designmetodik för olika målgrupper. Vi…