News & Events

Vill du göra affärer med Stockholms stad?


Välkommen torsdag 19 september kl 08.30-10.00 till ett frukostseminarium om att ha kommunen som kund.

Seminariet vänder sig särskilt till dig som driver eller arbetar i ett litet eller medelstort företag i Stockholmsregionen och söker svar på frågor som rör affärer med Stockholms stad, offentlig upphandling, anbud och vägar in på den offentliga marknaden.

Är det så enkelt att lägst pris alltid vinner? Är det möjligt för mindre företag att delta i upphandlingar? Vilka frågor får vi inte missa att ta upp? Ställ dina frågor till oss redan nu genom att anmäla dig till detta frukostseminarium.

Katarina Lincoln, Strateg, Finansavdelningen/Upphandlingsenheten och Liselothe Engelgren, Verksamhetschef upphandling, Serviceförvaltningen från Stockholms stad svarar på dina frågor. Läs mer och anmäl dig här redan idag, begränsat antal platser.

Välkommen till en morgon på Openlab!Those who are looking to develop your innovations and build your network. Are you looking for a self-directed, collaborative, flexible,…

En del av Openlabs verksamhet för att öka Stockholmsregionens innovationskraft är att erbjuda utbildningar i designmetodik för olika målgrupper. Vi…