Snart lanserar vi OpenTools!

 

Det är inte alltid lockande att ta in en hantverkare vid ombygge, ibland vill man dra på sig snickarbyxorna och självförtroendet och slå i spikarna själv. Samma sak gäller i innovations- och utvecklingsprocesser!

Vi har full respekt, förståelse och beundran för er som vågar prova, även om ni inte har yrkestiteln designer, innovationsledare, eller för den delen snickare. Ni som vill omsätta kunskaper från kurser och workshops för att göra nytta i er egen organisation och i samhället.

Det är för er vi har skapat OpenTools! Verktygslådan är en interaktiv samling av Openlabs roligaste och mest användbara övningar inom designmetodik och idéutveckling. Vi hoppas ni finner glädje och nytta i verktygen och att ni använder dem på det sätt just ni behöver.

Skulle ni köra fast finns vi här, med mångårig erfarenhet av innovations- och processledning i offentlig sektor, redo att hjälpa er mot användarcentrerade lösningar på samhällets utmaningar. 

Vill du veta mer om OpenTools? Boka din plats till en kreativ och lekfull introduktion när vi ‘öppnar lådan’ för första gången på Openlab den 12 juni!