Driv caféverksamhet i Openlabs lokaler – skicka anbudsansökan

Vi söker nu en ny leverantör för att driva café och matservering på Valhallavägen 79, på entréplan i Openlabs lokaler på KTH campus. Kom in med din ansökan (intresseanmälan) för att delta i upphandlingsprocessen.

All information hittar du på www.tendsign.com. Som leverantör registrerar du dig gratis för tillgång till underlagen och för att lämna in anbudsansökan (och senare även anbud). Det går också bra att ringa Visma TendSign 010-14 13 300. Annonsens referensnummer: V2018-0963.

Kort om caféverksamheten
Caféverksamhet på Openlab har bedrivits sedan 2015 efter en omfattande ombyggnation av huset. Openlab/KTH söker nu en ny operatör för verksamheten. Som en option finns även möjligheten att driva konferensverksamhet i anslutning till serveringen.

Caféets profil ska uppfylla ett antal specifika kriterier som ligger i linje med Openlabs verksamhet och strävan att uppnå kvalitet där våra användare, partners och andra intressenter får en mycket positiv helhetsupplevelse.  För caféverksamheten ser vi att det handlar om att uppnå kvalitet gällande val av råvaror, tillagning, presentation, smakupplevelse och bemötande. Det ingår också att dagligen medvetet arbeta för att infria FN:s globala mål för hållbar utveckling genom valet av t ex underleverantörer, minimering av matsvinn, ökat cirkulärt tänkande och engagemang för social rättvisa, jämställdhet och mångfald.

 

Sista dag för anbudsansökan samt frågor

Sista dag för anbudsansökan är 2018-12-20 och frågor är välkomna fram till den 10 december. Samtliga frågor ska ställas via TendSign, och även svar och annan information om anbudsansökan lämnas där.

Vi hoppas att du är intresserad och ser gärna att du kommer in med en ansökan om att lämna anbud.