Early-Bird RABATT! Säkra din plats till höstens Introkurs

Openlab öppnar nu antagningen till höstens populära kurs DESIGN THINKING INTRO i oktober och erbjuder 15% rabatt till alla Early Birds! 
Är du förändringsledare, HR-ansvarig, enhetschef, jobbar inom vården, på skola eller är entreprenör? Oavsett titel – om du jobbar med människor, förändring och ledarskap – är det här din chans att med nya verktyg och metoder ta ert utvecklingsarbete till nästa nivå.

I kursen DESIGN THINKING INTRO lär du dig grunderna i användarcentrerad design. Du får en ordentlig introduktion i metoden och en mängd praktiska användbara övningar som används i den iterativa designprocessen. Metoden och tankesättet används i alltifrån kommuner och offentlig verksamhet till startups och multinationella företag för att möta olika målgruppers behov.

Design thinking är en verktygslåda av övningar och lika mycket ett förhållningssätt som hjälper dig identifiera dina utmaningar och skapa förståelse för din målgrupp. Med den förståelsen som utgångspunkt skapar du idéer och arbetar visuellt för att konkretisera och testa att idéerna verkligen möter målgruppens behov. Gör först. Tänk. Gör om. 

Kursen hålls under två halvdagar 2 & 4 oktober där du lär dig Design thinking och tjänstedesign som arbetsmetod för ert innovationsarbete. Anmäl dig till höstens nästa introkurs i Design thinking och ange rabattkoden ”Early Bird”.

Erbjudandet gäller fram till 30 augusti.  

Som medarbetare till Openlabs partners erhåller du dessutom sedvanlig partnerrabatt.   

Läs mer om Openlabs design thinking-kurser för yrkesverksamma.

Har du frågor är varmt välkommen att höra av dig: prof.courses@openlab.se