Openlabs lokaler öppna innovations- och utvecklingsprojekt

Nytt erbjudande till Region Stockholm och Stockholms stad: Samverkansytor på Openlab!

Driver du ett utvecklings-/innovationsprojekt och är i behov av en kreativ miljö för att träffas och samskapa tillsammans med dina projektkollegor? 

Nu kan ni ansöka om en kostnadsfri plats (upp till 6 månader, tre månader i taget) i Openlabs samverkansytor för ert innovationsprojekt!
Just nu har vi framför allt tillgängliga kostnadsfria platser för projekt inom Region Stockholm.

Openlabs samverkansytor tillgängliggör kreativa lokaler för innovations- och utvecklingsprojekt i offentlig sektor i Stockholmsregionen och erbjuder ett co-workingutrymme och en mötesplats anpassad för samverkan, samskapande och hybridarbete.

Vi har omvaldat vårt co-working space, som sedan 2015 varit en arbets- och mötesplats för startups och privat sektor, till att fokusera erbjudandet om co-workingutrymme till offentliga aktörer med ett behov av att mötas i en kreativ och innovativ miljö.

Medlemmarna ges tillgång till Openlabs mångfaceterade lokaler i centrala Stockholm, anpassade för samskapande samt digital teknik för distansmöten och -workshops. Utöver tillgång till våra samverksanytor finns också möjlighet att anlita Openlab för innovationsstöd och Design Thinking-kurser, samt att utbyta erfarenheter med Openlabs master- och doktorandstudenter, programdeltagare och andra pågående innovationsprojekt inom Openlabs verksamhet.

Openlabs samverkansytor på Valhallavägen 79 erbjuds till projekt där Stockholms stad eller Region Stockholm är behovsägare. Antalet platser som är kostnadsfria är begränsade.

Läs mer och ansök om samverkansytor eller innovationsstöd.

För ytterligare frågor kontakta Karla Gomez på Openlab, karla.gomez@openlab.se.