Vi digitaliserar vårens kurser

På grund av det rådande läget har vi beslutat att Openlabs samtliga kurser för yrkesverksamma under våren 2020 kommer att genomföras digitalt. Vi hoppas att du vill vara med oss i det digitala formatet!

För många av oss betyder Coronakrisen både utmaningen och privilegiet att ställa om större delar av vår verksamhet. Men hur planerar man det man inte vet om än? Genom att arbeta utmaningsdrivet, användarcentrerat och iterativt, tror vi. Allt detta ingår i Design Thinking, en metod och mindset som rustar dig för att leda förändring i en situation där förnyelse och flexibilitet är mer nödvändigt än någonsin.

För att öka innovationskapacitet även i kris erbjuder Openlab Design Thinking kurser digitalt och till rabatterat pris denna termin.

Vårens webbkurser 

Du kan förvänta dig att få samma användbara metodkunskaper, insikter och kontakter som i det ursprungliga kursupplägget. Våra coacher, som är proffs på designmetodik, har också stor erfarenhet av att guida deltagare i att jobba med ny teknik. Du får testa att arbeta interaktivt i en digital miljö och lär dig att använda Design Thinking som ett strukturerat och kreativt arbetssätt för att lösa de komplexa utmaningar du, ditt företag eller organisation står inför just nu.

Allt du behöver veta

Berörda kurstillfällen: Design thinking Intro i april och Design thinking Intro i juni

Plattformar: Mural & Zoom (du delta genom en länk, ingen registrering krävs)

Du behöver: Dator/telefon/surfplatta med internetuppkoppling, kamera samt mikrofon och högtalare (alternativt headset)

Kostnad:
Introkurs – Design thinking intro: Openlabs partners*: 4 500:-
Övriga deltagare: 5 500:-

*Openlabs partners är Stockholms stad, Region Stockholm, KTH, Karolinska Institutet, Stockholms universitet och Södertörns högskola.

Läs mer och anmäl dig

Design Thinking Intro, 22 & 24 april kl 8.00 – 12.30
Design Thinking Intro, 3 & 5 juni kl 8.00 – 12.30

Tveka inte att höra av dig ifall du ha frågor prof.courses@openlab.se

Allt gott!
//Openlab-teamet