”Vi har samma hjärta”

För att hitta lösningar på samhällsutmaningar vet vi att vi inte kan stå själva. Möt Anders Landström, en av våra samarbetskontakter.

Anders är tjänstedesigner på Antrop, en byrå inom tjänste- och UX-design.
– Jag hjälper organisationer, företag & myndigheter att förstå människors och organisationers behov och skapa realiserbara lösningar.

Att arbeta behovsdrivet är något som Antrop och Openlab har gemensamt.
– Vi har samma hjärta! Det handlar om empati, om människan. Vi vill driva in en mänsklighet i organisationer, affärer och offentlig verksamhet.

Anders jobbar med Openlab i en process att hjälpa Stockholms stad att digitalisera administrationen av persontransporter, t.ex färdtjänst och skolskjuts, för en bättre tjänst till resenärer och anhöriga.

Den 22a januari träffas staden och företag i en tidig marknadsdialog. Syftet är att bana väg för en bättre, mer innovativ upphandling.

– För Antrop är det här en möjlighet att få jobba i intressanta sammanhang vi står för. Vi vill bygga en hållbar framtid genom att hjälpa samhället, sprida design, driva innovation och mänsklighet, men också digital utveckling. Möjligheten att skapa relationer med företag och andra i Openlabs community är mycket värt för oss.